Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tyrkia krever umiddelbar beklagelse

President Abdullah Gul sier Tyrkia vil kalle sin ambassadør tilbake fra Tel Aviv dersom ikke Israel kommer med en rask beklagelse for behandlingen av Tyrkias ambassadør. Israels utenriksminister Avigdor Lieberman har nå kommentert saken for første gang: – Vi har hatt positive og gode forbindelser med Tyrkia i en årrekke. Vi har alltid respektert og satt pris på Tyrkia og det tyrkiske folk. Det er derfor vi forventer det samme i behandlingen av oss. Vi forventer at Israel blir behandlet med respekt og verdighet. Vi tolererer ikke antisemittiske kommentarer eller ærekrenkelser mot jøder. Jeg foreslår at den tyrkiske regjeringen fortsetter de normale relasjonene til oss, sier Lieberman.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart