Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Guru i polygami-sekt arrestert

Goel Razton (bildet) ble arrestert i den sørlige delen av Tel Aviv denne uken. 59-åringen skal ha vært selvutnevnt "guru" for en polygami-sekt. Han er siktet for frihetsberøvelse og en rekke seksuelle forbrytelser, inkludert voldtekt. Israelsk politi mistenker også Ratzon for å ha påvirket sine kvinner til å ta selvmord. 17 kvinner som var Raztons "koner" er foreløpig avhørt, og myndighetene har tatt hånd om 37 barn som Razton skal være far til. Ni av barna er under tre år. Tidligere meldinger vil ha det til at Razton har hatt opptil 32 "koner" og 89 avkom. Ratzon har erklært seg selv uskyldig på alle tiltalepunkter. Offisielt er han ikke gift med noen av kvinnene, men de skal alle ha hans navn tatovert på armen. Alle barna har navn som knytter dem til Ratzon. Barnevernsmyndigheter har hatt Ratzons barn under oppsikt i en årrekke, men har ikke kunnet grepe inn fordi barna tilsynelatende er blitt godt tatt hånd om.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart