Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Terrormistenkt arrestert for veibombe i Jordan

Jordanske sikkerhetsstyrker har arrestert en drosjesjåfør mistenkt for å stå bak veibomben som eksplodere i nærheten av en israelsk diplomatkonvoi torsdag. Den mistenkte skal ha blitt observert av øyenvitner i det han plantet bomben, melder Yedioth Aharonoth. Ingen terrororganisasjon har så langt tatt på seg ansvaret for angrepet, som tilsynelatende skulle ramme Israels ambassadør i Amman, Danny Nevo. Ambassadøren var ikke med i konvoien da eksplosjonen ble utløst. Israelske sikkerhetsmyndigheter overvåker situasjonen nøye og sier det er ventet flere arrestasjoner i løpet av de nærmeste dagene. Jordanske tropper ankom umiddelbart etter eksplosjonen. De tok de israelske diplomatene med til en militærbase i nærheten og eskorterte dem senere til Israel-grensen. Konvoien var på vei til Israel fra Jordans hovedstad Amman da bomben gikk av. Jordanske sikkerhetsmyndigheter har satt i gang en etterforskning av hendelsen. De israelske diplomatene i nabolandet opplever terroren som en konstant trussel. For under et år siden ble tre Hamas-medlemmer dømt til fem års fengsel etter å ha spionert på Israels ambassade i Amman.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart