Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IAF spredte flygeblad på Gaza-stripen

Det israelske luftforsvaret (IAF) slapp torsdag ut tusenvis av flygeblader i nordlige og sørlige deler av Gaza-stripen. I følge palestinske kilder advarer teksten på lappene mot å nærme seg grensegjerdet. Mottakerne blir oppfordret innstendig til å holde seg minst 300 meter borte fra gjerdet og IDF gjør klar at "enhver som nærmer seg gjerdet innenfor det grensen tar en risiko". I tillegg blir sivile palestinere advart mot å samarbeide med smuglere på grensen mellom Egypt og Gaza-stripen, i sær våpensmuglere. – Terrorelementene er et vanlig mål for de israelske forsvarsstyrkene og de fortsetter å være aktive i nærheten for å kunne skjule seg blant dere. Graving av tuneller på innsiden eller i nærheten av deres hjem, og smuglingen av våpen, setter deres liv og eiendommer i fare. Ikke sitt i ro og la deg misbruke av disse terrorelementene, fordi de vil ikke stå ved din side når dine eiendommer blir skadet. Ta ansvar for din egen fremtid, heter det i flygebladet. En e-postadresse og et telefonnummer er også oppført, slik at mottakerne har mulighet til å kontakte IDF med informasjon om smugling og terroraktivitet. Det er første gang IDF har spredt flygeblader på Gaza-stripen siden mai 2009.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart