Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Pines-Paz takker for seg

På en pressekonferanse torsdag kveld annonserte Knesset-representanten Ophir Pines-Paz (Ap) at han trekker seg fra politikken. Pinez-Paz peker ut Arbeiderpartiets fall i oppslutning som begrunnelse for sin avgang. Fra 44 mandater i Knesset i 1992, har partiet i dag kun 13, skriver Yedioth Aharonoth. Pines-Paz mener at velgerne som stemte på partiet ved forrige valg er blitt forrådt, ved at partiet har blitt med i en "ekstrem høyreorientert regjering". De som holder fast ved Aps gamle politiske linje blir sett på som "opprørere", hevder Pines-Paz. – Så om dét er opprør, da er jeg en stolt opprører. Da jeg måtte velge mellom å beholde mitt sete i Knesset eller å beholde mine verdier, så valgte jeg det siste, sa Pines-Paz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart