Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tyrkia trenger ikke Israel mer

– Det finnes fortsatt strategiske fellesnevnere for Israel og Tyrkia, men det er ikke den samme strategiske nærheten som vi har sett tidligere, sa Amos Yadlin, lederen for Israels militære etterretningstjeneste, tirsdag. Generalmajoren gav en orientering om sikkerhetssituasjonen til Knessets utenriks- og forsvarskomité. Han tok opp en rekke viktige saker, blant annet det anstrengte forholdet mellom Jerusalem og Ankara, skriver Yedioth Aharonoth. – Tidligere har Tyrkia sett at de hadde felles interesser [med Israel] som styrket forholdet. For eksempel på 1990-tallet så Tyrkia på Syria som en fiende. De var vår felles fiende. Men i årenes løp har Tyrkia og Syria funnet hverandre, og dermed er ikke Tyrkia like avhengig av nærheten til Israel lengre, forklarte Yadlin. Han uttalte seg også om trusselen fra Iran. Iran har ikke føyd seg i dialog med Vesten og det internasjonale samfunnet er forberedt på å bruke sanksjoner mot dem. Men nå som Iran ikke er under så stort press, ser de intet behov for å vike fra sin kjernesak. De fortsetter å utvikle sitt atomprogram, slo Yadlin fast.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart