Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi er ingen antisemittisk nasjon

– Det finnes "krefter" i Israel som på urettferdig vis fremstiller Norge som en antisemittisk nasjon, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre til den israelske avisen Ha’aretz. Arbeiderparti-politikeren mener israelsk presse burde spørre jøder i Norge om hvordan de oppfatter situasjonen. – Når jeg leser anklagene i den israelske pressen, og noen av dem er nesten en bakvasking av Norge, så er min respons: Gå og snakk med lederne i det jødiske samfunnet i Norge. Der vil du få en annen historie. Ja, det er grusomme tilfeller av antisemittisme også i vårt samfunn. Men jeg kjøper ikke at Norge er et av de verste tilfellene, sier Støre. Bakgrunn: Hvordan arter Israel-fiendskapet seg i Norge?

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart