Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

En seier for Netanyahu

I staten Massachusetts i USA har republikanerne vunnet et mandat til Senatet, et mandat som Demokraten Edward M. Kennedy hadde i over 25 år inntil sin død ifjor. – Republikanernes valgseier er en stor seier for motstanderne av president Barack Obama – og også for statsminister Benjamin Netanyahu, skriver Aluf Benn i Ha’aretz. – Ingen israelsk politiker avpasser sine skritt til det politiske spillet i USA så mye som Netanyahu, fortsetter Benn. Da Netanyahu i slutten av november 2009 gikk med på en ti måneder lang delvis byggestans i bosetninger, var ikke varigheten på byggestansen tilfeldig. I slutten av september 2010 – i det byggestansperioden løper ut – er det valg til den amerikanske Kongressen, og Demokratene ligger an til å lide store tap. Netanyahu forstod at han må stå imot presset fra Obama-administrasjonen inntil Republikanerne vinner større innflytelse i Kongressen. – Dersom Obamas popularitet fortsetter å falle, og Republikanerne vinner tilbake minst et av husene i Kongressen, kan Netanyahu og hans partnere puste dypt og fortsette å utvide bosetninger på Vestbredden og Øst-Jerusalem, skriver Benn.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart