Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ny blodløgn mot redningsmenn på Haiti

Selv når Israel sender et redningsteam kloden rundt for å hjelpe mennesker i nød, er det mennesker som bruker sjansen til å spre hat og løgn om landet. Den israelske storavisen Yedioth Aharonoth har laget en reportasje om en amerikansk innbygger i Seattle som advarer mot at IDF-soldater og andre vil stjele organer fra pasientene på Haiti. Mannen har presentert anklagene i en video på YouTube. Han forklarer seg slik når Yedioth Aharonoth tar kontakt: – Jeg har ikke noe imot Israel, men jeg har en masse imot zionismen som ideologi. Vi så hva dere gjorde i Sør-Afrika og med palestinerne. På grunn av vår historie og vårt folks lidelser forstår jeg hva palestinerne går igjennom, sier den afro-amerikanske mannen. Anklager om jøder som stjeler organer, følger i mønsteret til gamle antisemittiske løgner om jøder som gjennomfører ritualmord. Se mer på temasiden Antisemittisme.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart