Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Forventingene til Midtøsten-fred for høye

I følge USAs president Barack Obama har amerikanerne overvurdert sin evne til å overtale israelerne og palestinerne til å fortsette fredsforhandlinger. Begge parter er uvillige til å ta de modige stegene som trengs for å bevege prosessen fremover. Om administrasjonen hadde oppdaget dette tidligere, hadde vi nok ikke hatt like store forventinger som vi til nå har hatt, signaliserer Obama til Time Magazine. Obama sier også at USA vil fortsette å arbeide for en tostatsløsning som gir Israel sikkerhet og palestinerne suverenitet. Israels forsvarsminister Ehud Barak møtte USAs Midtøsten-utsending George Mitchell i Tel Aviv torsdag morgen. De to diskuterte sikkerhetssaker og diplomatiske spørsmål.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart