Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ulovlige innvandrere farlig for Israel

Statsminister Benjamin Netanyahu bekreftet torsdag at han vil be regjeringen støtte bygging av en barriere langs Israels grense til Egypt. Hensikten er å forebygge en ”strøm” ulovlige innvandrere å komme inn i landet. Disse kan utgjøre en trussel for landets sikkerhet, argumenterte Netanyahu. Parallelt jobber regjeringen med lovendringer som skal gjøre det vanskeligere for firma å ha ulovlige fremmedarbeidere i arbeid. Under en tale på generalforsamlingen til produsentforeningen advarte statsministeren mot ulovlige afrikanske immigranter som en demografisk trussel. – Jeg vet ikke om dere har vært i Eilat og har sett hva som foregår der? I Tel Aviv finnes det steder du nesten ikke kjenner deg igjen. Dette er noe som må stoppes, sa Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart