Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Verden må forenes i møte med ny trussel

– Vi må lære fra Holocaust og sammen konfrontere nye trusler, sa Benjamin Netanyahu onsdag. Statsministeren holdt appell under minnemarkeringen for Holocaust i dødsleiren Auschwitz. Ha’aretz beskriver betegnelsen "nye trusler" som en "dårlig tildekket referanse til Iran." Netanyahu ser på Irans atomambisjoner som en eksistensiell trussel mot den jødiske staten. – Vi må advare resten av verden om denne umiddelbare fare. Samtidig må vi alltid være rede til å forsvare oss selv, uttalte Netanyahu. – Den viktigste lærdommen fra Holocaust er at morderisk ondskap må bli stanset så raskt som mulig, la han til. – Vi, det jødiske folk, lærte dette fra Holocaust etter at vi mistet én tredjedel av folket vårt. Jeg ber om, som statsminister, at vi aldri vil la onskapens hånd gjøre skade på vår stat og vårt folk. Aldri igjen! Alle opplyste nasjoner må ta inn over seg denne lærdom, formante Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart