Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Krefter på begge sider hindrer fred

– Den israelske høyresiden og Hamas forhindrer en gjenoppliving av den israelsk-palestinske fredsprosessen, sa USAs president Barack Obama torsdag. Under et politisk møte i Tampa påstod Obama at den politiske prosessen har stagnert på grunn av de utfordringene begge sider står overfor på hjemmebane. – Vi vet hvordan en løsning kan se ut i regionen. Men vi har det problemet at vi konfronterer høyresiden nå, både i Israel og i de palestinske områdene. Politikken er vanskelig. De er delt, forklarer presidenten. Obama signaliserte også at Israels statsminister Benjamin Netanyahu er villig til å gå lenger enn hans egen regjeringskoalisjon ville tillate ham. – Israels regjering ble med [i USAs forsøk på å gjenopplive fredsprosessen] etter støtte av mennesker som ikke ønsker å komme med mange innrømmelser. Jeg tror statsminister Benjamin Netanyahu faktisk forsøker å bevege seg litt lenger enn hans koalisjon vil tillate ham, sa Obama.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart