Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mashaal lover hevn over Israel

Khaled Mashaal, den øverste lederen for Hamas i Damaskus, truet fredag med å hevne mordet på det sentrale medlemmet Mahmoud al-Mabhouh i Dubai. Den islamistiske bevegelsen har gitt Mossad ansvaret for drapet. – Dere [Israel] er fornøyd med å ha tatt livet av en stor person som på modig vis drepte noen av deres soldater. Men dette er en uvanlig og kortvarig glede. Vi skal hevne al-Mabhouhs blod, sa Mashaal etter begravelsen. Hamas-lederen lovet også fortsatt kamp mellom terrorgruppen og Israel. – Vi vil hevne blodet til denne store og rene mannen. Fremtiden vil fortsatt se en kamp mellom oss og dere, understreket han. – Om dere tror vi vil gi fra oss muligheten til å drive motstand, blir dere villedet av illusjoner. Motstandskamp er vårt valg. Og bosetningen, okkupasjonen, drepingen, gjerdene og utsultingen vil ikke svekke dette, erklærte Mashaal.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart