Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hamas trakk beklagelse for angrep mot sivile

Lørdag kom det meldinger om at Hamas beklager drap på sivile israelere under Gaza-krigen. Nå gjør Hamas-regimet det klart at det ikke er gitt noen slik beklagelse. I en rapport hvor Hamas forsvarte seg overfor FNs anklager, blant annet at regimet rammer sivile israelere med overlegg, skrev terrorgruppen at "vi beklager enhver lidelse som har rammet enhver sivil israeler." – Vi håper at sivile israelere forstår at det er deres regjerings stadige angrep mot oss som var utløsende i denne saken, skrev organisasjonen. Nå har man imidlertid valgt å trekke beklagelsen og Gaza-myndighetene påstår at rapporten ikke inneholder noen unnskyldning likevel. Begrunnelsen for helomvendingen er at Hamas hevder "rett til å drive motstand mot okkupasjonen". Flere hundre sivile israelere er drept i selvmordsangrep og rakettangrep som Hamas-bevegelsen gjennom årene åpent har tatt "æren" for.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart