Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Syria klare for fred, men også krig

Syriske myndigheter mener de siste truslene som Israels utenriksminister Avigdor Lieberman har kommet med, avslører den israelske regjerings intensjoner om å starte nye kriger i Midtøsten. I en lederartikkel i den statlig styrte avisen Tishreen, presenterer de følgende analyse: – Israel trodde de kunne starte kriger og ikke ta konsekvensen av det. Israel har testet tålmodigheten til Syria og araberne og de islamske nasjonene, og det viser seg at denne tålmodigheten har sine grenser. Israel tester Syrias besluttsomhet på å returnere okkupert land ved alle lovlige midler som finnes. Videre heter det at uansett hvilken vei Israel velger, krigens eller fredens vei, "vil de finne Syria klare for enten fred eller krig."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart