Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bush mest innflytelsesrik forrige tiår

Leserne til avisen Ha’aretz har kåret de 50 mest innflytelsesrike personene i Israel, Midtøsten og den jødiske verden i løpet av forrige tiår. George W. Bush, som var USAs president fra 2001 til 2009 kom på førsteplass. Han har vært en av de mest populære amerikanske presidentene i Israel, og regnes som en av de mest Israel-vennlige noensinne. På andreplass kom Kadima-partiets grunnlegger og tidligere statsminister Ariel Sharon. Han stod blant annet bak tilbaketrekningen fra Gaza-stripen for snart fem år siden. Sharon har ligget i koma siden han fikk slag i januar 2006. Også Irans anti-israelske president Mahmoud Ahmadinejad fikk plass på listen, rett bak Sharon. På fjerdeplass kom Osama bin Laden og på femte plass Barack Obama. Ikke bare politikere har fått plass på listen. Den kidnappede israelske soldaten Gilad Shalit vant sjetteplassen, sentralbanksjef Stanley Fischer ellevte, regissør Steven Spillberg tjuefemte og modell Bar Refaeli trettitredjeplass. Se hele listen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart