Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ikke la utvandrere få stemme

Flere pensjonerte generaler har undertegnet en underskriftskampanje som går imot å gi israelere som har bosatt seg i utlandet stemmerett. På listen finner man kjente navn som tidligere forsvarssjef Amnon Lipkin Shahak og tidligere politisjef Shlomo Aharonishky. Det er de to koalisjonspartnerne Likud og Israel Beiteinu som har lansert forslaget. Kadima-partiet leder underskriftskampanjen mot forslaget. Rundt 750.000 personer med israelsk statsborgerskap bor for tiden i utlandet. De fleste observatører antar at høyresiden i israelsk politikk ville blitt styrket hvis man gav israelere i utlandet muligheten til å stemme ved Knesset-valg.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart