Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Elektriske biler på markedet fra 2011

Israel vil allerede neste år få på plass en helt ny infrastruktur for elektriske biler, blant annet flere titalls ladestasjoner. Det er det amerikanske selskapet Better Place som står bak utbyggingsplanene. Allerede i september skal hundrevis av elektriske biler prøves ut i Israel. Blir dette vellykket lanseres prosjektet kommersielt. Bilkjørere vil kunne lade kjøretøyene med plugger som skal være tilgjengelig ved parkeringsplasser. På lengre bilturer vil man kunne stoppe på stasjoner der lithium ion-batteriet i bilen byttes ut med et nytt ved hjelp av en maskin. I følge Better Place vil brukerne betale en månedlig pakkepris for bil, batteri og bruk av ladeapparater. Prisen vil bli lik eller billigere enn det man bruker på en vanlig bensinbil, ifølge Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart