Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Krever at Israel etterforsker anklager om organtyveri

Tidligere parlamentsmedlem i Storbritannia for Liberaldemokratene (LD), baronesse Jerry Tonge, mener Israel må etterforske anklagene om israelsk organtyveri på Haiti. Det skriver The Jewish Chronicle torsdag. I januar presenterte en afro-amerikansk innbygger i Seattle en helt udokumentert påstand som antydet at IDF-personell på Haiti "høstet" organer fra de mange som døde i jordskjelvet. Tonge mener IDF bør "berømmes for å ha reagert så raskt på Haiti-jordskjelvet", men viderefører samtidig amerikanerens anklage. – For å forhindre anklager som dette – som allerede har blitt postet på YouTube – å utvikle seg ennå mer, bør IDF og Israels legeforening straks få på plass en uavhengig granskning for å renvaske navnene til dem som var med på Haiti-teamet, sier Tonge. Ed Fordham, en nåværende politiker for LD, mener "det er avskyelig at noen skal foreslå noe så perverst og sykt som at dette bør bli etterforsket". De ulike anklagene mot israelske hjelpearbeidere på Haiti ble nylig presentert i Palestine Telegraph. Tonge er en av avisens høye beskyttere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart