Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lieberman gav personlig trussel til Assad

Israels utenriksminister Avigdor Lieberman gav Syrias president Bashar Assad svar på tiltale torsdag. – Dersom det blir krig mellom Israel og Syria, "vil ikke bare dere [syrerne] tape krigen, men du [Bashar Assad] og din familie vil ikke lenger sitte ved makten," sa Lieberman under en tale på Bar-Ilan universitetet. Lieberman oppfattet Assads uttalelser onsdag som en "direkte trussel mot staten Israel". – Jeg mener Assad gikk over en grense, og det kan vi ikke akseptere, sa utenriksministeren. Lieberman understreket at han støtter fred med Syria så lenge Israel beholder kontroll over Golan-høydene. – Syria må forstå at de må gi slipp på kravet på Golan, på samme som de ga opp drømmen om Stor-Syria, sa Lieberman.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart