Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ratzon siktet for voldtekt og sodomi

Polygamist Goel Ratzon ble søndag siktet for en rekke sexforbrytelser, inkludert voldtekt, sodomi og overgrep. I tillegg er han siktet for bedrageri og for å ha behandlet sine koner som slaver. De siste årene har Ratzon levd med 32 kvinner og flere titalls barn i en bydel sør i Tel Aviv. Han ble arrestert i januar etter en stor politioperasjon. I følge siktelsen har mannen "dannet et allmektighetsbilde [av seg selv] gjennom healing-, ødeleggelses- og forbannelseskapasiteter." Gjennom disse har han tatt full kontroll over sine koners liv, tanker og ønsker, forklarer Yedioth Aharonoth. Ifølge politiet ønsker de fleste av Ratzons kvinner å vitne mot ham i retten.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart