Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Visepresident Joe Biden kommer til Israel

USAs visepresident Joe Biden er ventet på besøk i Jerusalem i løpet av de neste ukene, melder israelske nettaviser mandag morgen. I helgen var USAs forsvarssjef, admiral Mike Mullen, på besøk i landet. – Obama-administrasjonen er bekymret for at Israel vil angripe Iran, og sender derfor noen av sine fremste tjenestemenn for å prøve å roe ned situasjonen, skriver Yedioth Aharonoth. Før Mullen forlot Israel, holdt han en kort pressekonferanse i USAs ambassade i Tel Aviv. – Iran kan ikke få atomvåpen, slo Mullen fast. Han uttrykte håp om det kan finnes en løsning på krigen gjennom diplomati. Det hvite hus håper å få med Kina på nye og tøffere sanksjoner mot Iran.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart