Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Elleve leiesoldater bak Dubai-drap

Ifølge politiet i Dubai skal et team på elleve leiemordere ha deltatt i mordet på Hamas-leder Mahmoud al-Mabhouh i januar. Temaet skal ha bestått av personer med pass fra ulike EU-land, som Irland, Storbritannia, Frankrike og Tyskland. Politiet har lagt fram en rekke videoopptak fra overvåkningskameraer som knytter personene til drapet.
Også to palestinere er satt i varetekt i tilknytning til drapet, ifølge arabiske tv-stasjoner. En av disse skal ha tjenestegjort som sikkerhetsoffiser for palestinske myndigheter på Vestbredden.
– Det er mulig at denne meldingen er et forsøk fra Hamas på å spre falsk informasjon som skal knytte PA til saken, skriver journalist Ron Ben-Yishai i Yedioth Aharonoth.
Politiet i Dubai sier det ikke er usannsynlig at al-Mabhouhs drapsmenn var Mossad-agenter.
– Informasjonsbitene og kamerabildene indikerer metoder som blir brukt av Mossad, slik Mishka Ben-David beskriver i detalj i sin roman «Duet i Beirut», skriver Yossi Melman i Ha’aretz. Melman ser ut til å ta det for gitt at de arresterte palestinernes rolle i drapet har vært svært liten.
– Vi kan anta at de vet svært lite som vil hjelpe [politiet i Dubai] å identifisere gjerningsmennene, skriver han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart