Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel må vente på Obama

Den israelske avisen Ha’aretz, som ofte har en venstreorientert profil, ber statsminister Benjamin Netanyahu gi president Barack Obama en sjanse til å innføre tøffere sanksjoner mot Iran. Israel må ikke angripe ayatollahenes atominstallasjoner uten klarsignal fra Det hvite hus, formaner avisen i en lederartikkel. – Årsaken er ganske enkel. Israel vil trenge full amerikansk støtte til ethvert tiltak mot den iranske trussel. Dersom Israel går til krig, vil det trenge etterretningshjelp, forhåndsvarsling, militært utstyr og diplomatisk støtte fra USA, skriver Ha’aretz. – Ingen andre land vil eller kan hjelpe Israel, og ukordinerte israelske handlinger vil med rette provosere USA, siden det vil sette livsviktige amerikanske interesser i regionen i fare, legger avisen til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart