Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

99 prosent sikkert at Mossad stod bak

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Politiet i Dubai utpeker for første gang i klare ord sin hovedmistenkte etter drapet på Hamas-mannen Mahmoud al-Mabhouh i januar. – Vår etterforskning viser at Mossad var involvert i drapet. Det er 99 prosent sikkert, hvis ikke 100 prosent, at Mossad står bak drapet, sier Dubais politisjef Dahi Khalfan Tamim (bildet). Storbritannias utenriksminister krevde torsdag at Israel samarbeider for å etterforske misbruk av britiske pass under operasjonen. Identiteten til seks personer med dobbelt statsborgerskap i Storbritannia og Israel skal ha blitt brukt av gjerningsmennene. På Dubai-politiets nettside blir det torsdag hevdet i en pressemelding at passene som ble brukt av gjerningsmennene ikke var forfalsket. – Det ble ikke funnet noen forfalskninger på passene, sier Tamim. I dag ble navnene til de to palestinerne som er arrestert i saken offentlig kjent. Ahmad Hasnin, en palestinsk etterretningsoffiser, og Anwar Shekhaiber, en ansatt i de palestinske selvstyremyndighetene, ble tatt i varetekt av jordanske myndigheter og utlevert til Dubai, melder Ha’aretz. I Damaskus er en Hamas-mann arrestert, mistenkt for å ha gitt assianse til likvidasjonsgruppen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart