Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Dagan har ingen planer om å trekke seg

Mossad-sjef Meir Dagan (bildet) har fått kraftig kritikk etter at den israelske etterretningsorganisasjonen er mistenkt for misbruk av europeiske pass og identitetstyveri fra israelske statsborgere. – Dagan må gå av, krevde Amir Oren i Ha’aretz onsdag. – Dagan kommer ikke til å gå av, svarer en medarbeider av Mossad-sjefen i en kommentar til nyhetsbyrået Reuters torsdag. – En oppsigelse ville være det samme som å ta på seg ansvaret [for drapet på en Hamas-mann i Dubai], sier den anonyme kilden. Statsminister Benjamin Netanyahu vil ikke være motivert til å gi Dagan sparken. Han har nettopp forlenget hans åremål til et åttende år, og Dagan kan vise til en rekke andre vellykkede operasjoner i den hemmelige krigen mot Hamas, Hizbollah, Syria og Iran.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart