Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel må avsløre fienden i media

Israel må bruke flere krefter på å avsløre negative detaljer om sine fiender for å vinne mediakrigen i Vesten, mener Ron Dermer (bildet), som er rådgiver for statsminister Benjamin Netanyahu. – En negativ mediakampanje med stor finansiering blir kjørt mot Israel, påpeker Dermer. – Vi og Israels venner bør starte en tilsvarende kampanje mot våre fiender når det gjelder saker som progressive og liberale bryr seg om, som kvinners rettigheter, homofiles rettigheter og forfølgelse av opposisjonelle, mener Dermer. Irans president kom med harde utfall mot Israel i flere år, men amerikanerne forstod at han var "crazy" først da Ahmadinejad sa på Columbia-universitetet at det ikke finnes noen homoseksuelle i Iran. – Amerikanske progressive og liberale må forstå at islamsk fundamentalisme er det største trussel mot verdiene de er mest opptatt av, fortsetter Dermer. – Dersom The New York Times brukte en tidel av tiden på menneskerettighetsbrudd i andre land i regionen, i forhold til tiden de bruker på det eneste demokratiet i Midtøsten, ville flere personer stilt seg bak den jødiske staten i stedet for å protestere mot Israel, poengterer Dermer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart