Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Australia protesterer mot bruk av pass

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Tre av de 26 personene som er identifisert som mistenkte for Dubai-drapet reiste med australsk pass. Regjeringen i Canberra kalte onsdag inn Israels ambassadør Yuval Rotem for å få en forklaring. – Vi vil ikke tie stille i denne saken. Det er en sak som vekker dyp bekymring, sier statsminister Kevin Rudd til Australian Radio. Australske myndigheter mener misbruk av pass er slik som ikke skal skje mellom vennligsinnede land. Dubai-politiet etterforsker bruken av minst 26 falske pass i sammenheng med drapet på Hamas-kommandant Mahmoud al-Mabhouh 19. januar. Israelske politikere har som en uskreven regel at man ikke kommenterer beskyldninger rundt landets etterretningsarbeid, skriver Yedioth Aharonoth. Derfor har man heller ikke avkreftet eller bekreftet ryktene i denne saken.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart