Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jeg lurer på hvordan de gjorde det

Philip Carr er en av de israelske statsborgerne med britisk pass som er nevnt på listen med de 15 nye mistenkte for Dubai-drapet. – Jeg er ikke en person som blir veldig lett sint. Jeg blir mest interessert i å vite hvordan de gjorde det og hvem som gjorde det, sier han til Yedioth Aharonoth. Passet til Carr ble forfalsket og kopien skal ha blitt brukt av en av medlemmene i drapsteamet. I likhet med de andre som har opplevd å få sine pass forfalsket i denne saken, var bildet på passet byttet ut. – Det er litt av et sjokk, egentlig. Men det er mer interessant enn plagsomt, sier mannen som lever med sin kone og fem barn i Jerusalem. Carr er ikke det minste bekymret over hva som kan skje med ham fremover. – Jeg har et britisk pass – i tillegg til et israelsk og sør-afrikansk – men på det nåværende tidspunkt har jeg ingen planer om å reise, så jeg er ikke redd for å bli arrestert på en av flyplassene. Det er også opplagt for alle at jeg ikke var der og at jeg ikke gjorde dette. Og det publiserte bildet har ingenting med meg å gjøre, forklarer han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart