Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Jeg lurer på hvordan de gjorde det

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Philip Carr er en av de israelske statsborgerne med britisk pass som er nevnt på listen med de 15 nye mistenkte for Dubai-drapet. – Jeg er ikke en person som blir veldig lett sint. Jeg blir mest interessert i å vite hvordan de gjorde det og hvem som gjorde det, sier han til Yedioth Aharonoth. Passet til Carr ble forfalsket og kopien skal ha blitt brukt av en av medlemmene i drapsteamet. I likhet med de andre som har opplevd å få sine pass forfalsket i denne saken, var bildet på passet byttet ut. – Det er litt av et sjokk, egentlig. Men det er mer interessant enn plagsomt, sier mannen som lever med sin kone og fem barn i Jerusalem. Carr er ikke det minste bekymret over hva som kan skje med ham fremover. – Jeg har et britisk pass – i tillegg til et israelsk og sør-afrikansk – men på det nåværende tidspunkt har jeg ingen planer om å reise, så jeg er ikke redd for å bli arrestert på en av flyplassene. Det er også opplagt for alle at jeg ikke var der og at jeg ikke gjorde dette. Og det publiserte bildet har ingenting med meg å gjøre, forklarer han.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart