Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stor etterspørsel etter Mossad t-skjorter

Israel har verken bekreftet eller avkreftet at Mossad var involvert i drapet på Hamas-kommandanten Mahmoud al-Mabhouh i Dubai i januar. Men det finnes dem som allerede utnytter situasjonen til å tjene penger, skriver Yedioth Aharonoth. Ifølge Irish Times har salget av Mossad t-skjorter økt flere titalls ganger siden etterretningsorganisasjonen ble knyttet opp til Dubai-drapet i mediene. Eran Davidov er markedsføringssjef i et israelsk firma som spesialiserer seg på å selge israelske produkter hovedsaklig til jøder i diasporen. Han sier at selskapet hans har blitt helt overveldet av den enorme etterspørselen etter å ha lansert en spesialskjorte med påskriften: "Show off your Mossad and Israeli pride".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart