Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Stor etterspørsel etter Mossad t-skjorter

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Israel har verken bekreftet eller avkreftet at Mossad var involvert i drapet på Hamas-kommandanten Mahmoud al-Mabhouh i Dubai i januar. Men det finnes dem som allerede utnytter situasjonen til å tjene penger, skriver Yedioth Aharonoth. Ifølge Irish Times har salget av Mossad t-skjorter økt flere titalls ganger siden etterretningsorganisasjonen ble knyttet opp til Dubai-drapet i mediene. Eran Davidov er markedsføringssjef i et israelsk firma som spesialiserer seg på å selge israelske produkter hovedsaklig til jøder i diasporen. Han sier at selskapet hans har blitt helt overveldet av den enorme etterspørselen etter å ha lansert en spesialskjorte med påskriften: "Show off your Mossad and Israeli pride".

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart