Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Yousef forhindret angrep på Shimon Peres

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Et forsøk på å ta livet av daværende utenriksminister Shimon Peres i 2001, ble forhindret av Masab Hassan Yousef. Mannen, som er sønn til Hamas-grunnlegger Hassan Yousef, avslørte i Ha’aretz i går hvordan han i over ti år arbeidet som agent for Shin Bet. Planen for drapet ble utarbeidet av Hamas-terrorist Abdullah Barghouti. Saken blir avslørt i Yousefs nye bok Son of Hamas, som kommer ut i USA neste uke. En av hans tidligere kontakter i Shin Bet bekrefter Yousefs rolle i å forhindre drapet. I boken hevder han at Barghoutis aksjon ble finansiert og godkjent av Marwan Barghouti, en sentral skikkelse i Fatah-bevegelsen. De to er ikke i slekt med hverandre.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart