Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mossads popularitet øker kraftig

Den unge israeleren "Elad" (21) har hatt et ønske om å arbeide som agent i Mossad i årevis. Etter at etterretningstjenesten har blitt koblet til drapet på Mahmoud al-Mabhouh i Dubai, bestemte han seg endelig for å søke på en stilling. – Jeg løp til PC-en og søkte på en jobb på nettsiden deres. Jeg har alltid drømt om å jobbe for Mossad. Det er åpenbart hvorfor; det er spennende, farlig og unikt. Ingen vet egentlig hva folk gjør der og nå forstår jeg plutselig hvordan det fungerer – det er kult. Jeg håper de tar meg inn. Jeg tror jeg har alle de ferdighetene som trengs, forklarer han til storavisen Yedioth Aharonoth. Og "Elad" er ikke alene om å drømme om en jobb i Mossad. Organisasjonen har registrert en kraftig økning i trafikken på nettstedet sitt de siste ukene. Særlig gjelder det jobbsøkersidene. All medieomtalen av Mossads påståtte rolle i Dubai-drapet, har skapt en kraftig økning i nye sivilister som ønsker å bli en del av etterretningstjenesten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart