Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ber USA ikke sende ambassadør til Syria

Den israelske regjering har bedt Washington om å gå tilbake på sine planer om å sende en ny ambassadør til Syria, i følge den arabiske London-avisen A-Sharq Al-Awsat. Regjeringen er bekymret etter torsdagens møte mellom Irans president Mahmoud Ahmadinejad, hans syriske kollega Bashar Assad og Hizbollah-leder Hassan Nasrallah. I følge avisen skal både forsvarsminister Ehud Barak og statsminister Benjamin Netanyahu ha foreslått dette under møter med representanter fra Obama-administrasjonen denne uken. De skal også ha forklart at Syria forstår utsendelsen av en ny ambassadør som et tegn på svakhet fra USA.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart