Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Uro i Gamlebyen i Jerusalem

Lørdag kveld barrikaderte flere titalls arabiske ungdommer seg i al-Aqsa moskeen. De nektet å komme ut, selv etter påtrykk fra den muslimske organisasjonen Wakf, som har driftsansvaret for de islamske helligdommene. Søndag morgen rykket israelsk politi inn på Tempelplassen, hvor moskeen står, etter at ungdommene begynte å kaste steiner på ikke-muslimer i området. Aktivistene søkte igjen skjul i moskeen. Politiet har omringet moskeen med større styrker, og krever at ungdommene overgir seg. Israelsk politi har ikke tatt seg inn i moskeen. Kilder i moskeen sier åtte personer er skadet av politiets tåregass. Muslimske ledere har i helgen hevdet at "radikale jødiske organisasjoner" har planer om å legge ned grunnsteinen for et nytt jødisk tempel en av de første dagene. Slike påstander har kommet en rekke ganger tidligere, og har som hensikt å mobilisere muslimske krefter til opprør.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart