Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Flere kvinner i arbeidsmarkedet

Selv om kvinnenes deltakelse i arbeidslivet i Israel har økt gradvis over tid, er det fortsatt store lønnsforskjeller. Det meldte industri- handels- og arbeidsdepartementet søndag. – I løpet av det siste året fortsetter prosentandelen kvinner som deltar i arbeidsmarkedet å øke. Likevel er arbeidsledighetsraten og antallet tvungne deltidsarbeidere blant kvinner høyere enn blant menn, forklarer leder for departementets forskningsavdeling, Benny Pfefferman. I 2009 deltok 1,35 millioner kvinner, eller 66,8 prosent av kvinnene mellom 18 og 64 år, i arbeidslivet. Til sammenlikning arbeider 1,5 millioner menn mellom 18 og 67 år, eller 78,7 prosent, melder Jerusalem Post. Den gjennomsnittlige månedslønnen for kvinner i Israel var i 2009 på 9.550 kroner, mens mannens snittlønn er på 14.986 kroner. Mye av forskjellen skyldes at kvinner jobber mer deltid. Mens menn tjener 75,6 kroner i timen, får kvinnene 64,5 kroner for å arbeide like lenge.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart