Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Iran er hovedsak i samtaler

I går erklærte USA en offisiell start på indirekte forhandlinger mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene (PA). Det er imidlertid Iran som står øverst på sakskartet når visepresident Joe Biden har samtaler med statsminister Benjamin Netanyahu i dag. – USAs Midtøsten-utsending George Mitchell kommer ikke til å være til stede på møtene mellom Biden og Netanyahu, noe som indikerer at forholdet til palestinerne ikke kommer til å være noe hovedtema, skriver journalistene Herb Keinon og Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. – Jeg kan love israelerne at vi vil konfrontere alle sikkerhetsutfordringer vi kan møte som allierte, sa Biden i et skriftlig intervju med Yedioth Aharonoth mandag. – Et Iran væpnet med atomvåpen vil utgjøre en trussel ikke bare mot Israel, men også mot USA, la Biden til. Biden ankom Israel mandag ettermiddag sammen med sin kone Jill. Han ble møtt på flyplassen av strategiminister Moshe Ya’alon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart