Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Syria med sterkere støtte til Hizbollah

Syria forsyner nå Hizbollah med våpentyper de aldri tidligere har våget å gi dem, opplyste lederen for israelsk militæretterretning, Yossi Baidatz, til forsvars- og utenrikskomiteen i Knesset tirsdag. Temaet for møtet var den militære trusselen fra Hizbollah, terrorgruppen som opererer i Sør-Libanon, som også er en shia-muslimsk bevegelse under sterk innflytelse fra Iran. Av hensyn til Hizbollahs politiske ambisjoner i Libanon, er bevegelsen ikke interessert i en ny konfrontasjon over grensen, men de forsøker hele tiden å gjennomføre hevnangrep for drapet på Imad Mugniyeh, særlig mot israelske mål i utlandet. Samtidig fortsetter Hizbollah å bygge opp styrke til en konfrontasjon med Israel, utplasserer sine medlemmer over hele Sør-Libanon, men også dypere. De samler også opp avanserte våpen – som langdistanseraketter, anti-luftraketter, anti-stridsvognraketter – med Irans og Syrias bistand, forklarte Baidatz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart