Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tidligere ambassadør suspendert for Lieberman-lekkasje

Den tidligere israelske ambassadøren i Hviterussland, Ze’ev Ben-Arieh, er suspendert fra sin nåværende stilling som rådgiver for utenriksminister Avigdor Lieberman. Grunnen er at Ben-Arieh mistenkes av politiet for å ha lekket hemmelig informasjon og dokumenter til Lieberman om korrupsjonsetterforskningen mot ham. Det skal ha skjedd mens Ben-Arieh fortsatt var ambassadør, og skal, igjen etter politiets mistanker, ha ført til at han senere ble forfremmet innen utenriksdepartementet. Ben-Arieh selv hevder sin uskyld. – Det er en asymmetri i politiets påstander. Jeg kan ikke kommentere, ettersom jeg er under etterforskning. Det er mange uoverenstemmelser og mange ting som jeg angivelig er skyld i, som ikke har noe å gjøre med denne saken å gjøre, hevder han. Ben-Arieh mener også at politiet med vilje blåser saken ut av sine proporsjoner. – En liten flue blir gjort om til en stor elefant, for at elefanten kan dekke over alle annen utvikling i saken, påstår han. Den dåværende ambassadøren skal ha kopiert hemmelige dokumenter og overgitt dem til Lieberman da han besøkte Hviterussland for halvannet år siden. Ben-Arieh påstår at brevet allerede var åpnet da han mottok det. Han håper også det er andre grunner til at Lieberman forfremmet ham, som at han skulle være dyktig i jobben sin.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart