Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Abbas gir Israel skylden for Jerusalem-vold

De palestinske selvstyremyndighetene (PA) uttalte fredag at Israel må ta ansvaret for opprøret i Jerusalem samme dag. 60 palestinerne og 20 israelske politimenn ble såret i sammenstøt som brøt ut på Tempelhøyden og spredte seg utover hovedstaden. Åtte politimenn ble evakuert til sykehus, mens fem av aktivistene ble arrestert og tatt inn til avhør, skriver Yedioth Aharonoth. Mahmoud Abbas kom en offisiell uttalelse hvor han kritiserer Israels politistyrker for å ha gått inn på Tempelhøyden. Han legger skylden på Israel for at fredsforhandlingene ikke har kommet i gang før, slik at volden kunne blitt forhindret. – Israel har krysset mange røde linjer langs veien mot fornyede fredsforhandlinger, som har blitt støttet av Den arabiske liga, skriver han i uttalelsen. Minister for interne sikkerhetssaker, Yitzhak Aharonovitch, besøkte senere på ettermiddagen Tempelplassen og beskyldte Hamas for å ha manet til opprør i Gamlebyen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart