Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hassan Yousef ”forkaster” sin sønn

Hamas-grunnlegger sjeik Hassan Yousef forkastet sin sønn mandag, noen dager etter at den israelske avisen Ha’aretz avslørte at den unge mannen hadde spionert for Israel. Mosab Hassan Yousef hjalp den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet med å forhindre titalls terrorangrep, samt å få arrestert en rekke Hamas-ledere. Et nettsted tilknyttet Hamas publiserte mandag et brev som skal være smuglet ut av det israelske fengslet der sjeik Hassan Yousef soner sin dom. I brevet gjør han kjent familiens ”totale forkastelse av han ene som en gang var vår eldste sønn, som kalles Mosab.” Selv om han uttrykte sorg over å måtte gå til et slikt steg, så hevder han å være uten valg siden sønnen ”har  mistet troen på Gud […] og samarbeidet med våre fiender.” Mosab Hassan Yousef ble en personlig kristen for ti år siden. I 2007 flyktet han til California, etter å ha tjenestegjort som etterretningsagent for Shin Bet i over ti år.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart