Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Nasrallah fordømmer arabernes «stillhet»

Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah kritiserte mandag kveld de arabiske stater for deres "stillhet" overfor Israels nye liste over verneverdige kulturminner. Han sendte samtidig advarsler til Israel om "overraskelser". Nasrallah mener hele den arabiske nasjon bør takke Syria og Iran fordi de står sammen i "motstandskampen" [mot Israel]. – Det er uakseptabelt å tvile på Irans intensjoner, som har som mål å gripe inn for å styrke den palestinske sak, sa Nasrallah. Både Egypt og Jordan har de siste dagene kommet med kritikk av Israels nye liste over verneverdige kulturminner. På listen er det inkludert hellige jødiske steder som ligger utenfor våpenhvilelinjene fra 1949.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart