Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

David Kimche døde av kreft

David Kimche (1928-2010) døde av kreft mandag. I graven tar han med seg ukjente opplysninger om en rekke hemmelige israelske operasjoner, også saker som bare var dokumentert i hans egen hukommelse, skriver Greer Fay Cashman i Jerusalem Post. Kimche vokste opp i London. I 1948 reiste han til Israel for å delta i Uavhengighetskrigen. I tiårene som fulgte spilte han en avgjørende rolle i Israels diplomati og etterretning. Kimches fremste stillingstitler var nok direktør for utenriksdepartementet under statsminister Menachem Begin og nestleder i Mossad, men han gjorde også en uvurderlig innsats som spion for Mossad helt fra 1953. Han var godt kjent med land som Iran, Libanon, Marokko og Egypt.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart