Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Underskriftskampanje til støtte for fremmedarbeidere

En intern regjeringskomité har de siste ukene arbeidet med å komme med et forslag for hva man skal gjøre med 1.200 barna til fremmedarbeiderne som står i fare for å bli deportert ut av landet. Deres beslutning vil bli presentert for regjeringen om en måned, forteller Yedioth Aharonoth. Et stort antall israelere har de siste ukene blitt med på en underskriftskampanje til støtte for barna. Det er hjelpeorganisasjoner, artister og ledende personer i utdanningssektoren som har startet kampanjen. De ber Benjamin Netanyahu forhindre deportasjonen. Statsministeren utsatte for flere måneder siden deportasjonen, for å la barna avslutte skoleåret i Israel. Det skjedde etter et voldsomt mediepress. På dette grunnlag ble også komiteen opprettet som skulle se nærmere på saken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart