Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel prøver å roe ned Syria

Israel har gjort flere tiltak for å dempe spenningen i forholdet til Syria de siste ukene, melder Amos Harel i Ha’aretz. Hæren lot være å innkalle store reservestyrker til en større øvelse i nord, slik at Syria ikke skulle tolke det som en mobilisering til krig. Regjeringen har også brukt offentlige og hemmelige kanaler til å sende beroligende meldinger til Damaskus. Iranske og syriske talsmenn har ved flere anledninger hevdet at Israel planlegger en konfrontasjon til våren. Israelske talsmenn har gjort det klart at Netanyahu-regjeringen ikke ønsker noen krig med Syria, men krever at den utstrakte våpensmuglingen til Hizbollah stanser. USAs utenriksminister Hillary Clinton skal, ifølge avisen Al-Hayat, ha advart lederen for det libanesiske parlamentet at Washington kan ha problemer med å holde Israel tilbake fra en omfattende reaksjon dersom strømmen av våpen til Hizbollah fortsetter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart