Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Arabiske stater støtter indirekte forhandlinger

Den arabiske liga har onsdag gitt grønt lys til indirekte forhandlinger mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene, men bare for en periode på fire måneder. Det er Washington som har foreslått indirekte forhandlinger for å bryte stillstanden i dialogen mellom partene. De siste kjente forhandlinger fant sted høsten 2008. Vedtaket fra Den arabiske liga, fattet under en samling for 14 utenriksministre, gir PA-president Mahmoud Abbas den politiske ryggdekningen han trenger for å godta amerikanernes siste forslag. – Dette må ikke være en prosess uten avslutningsdato, understreket Amr Moussa, generalsekretær for Den arabiske liga, etter møtet. De arabiske utenriksministrene tror ikke den israelske regjering er oppriktig interessert i forhandlinger, men vil gi indirekte forhandlinger "en siste sjanse", også for å styrke USAs rolle i prosessen. Det blir også understreket at direkte forhandlinger ikke må finne sted uten en fullstendig stans i israelsk utbygging på Vestbredden og Øst-Jerusalem. Mark Regev, talsmann for Israels regjering, er positiv til åpningen for indirekte forhandlinger. – Statsminister Benjamin Netanyahu har gjentatte ganger oppfordret til å gjennoppta fredssamtalene, sier Regev.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart