Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Brasils president talte i Knesset

Nasjonalforsamlingen Knesset holdt mandag et spesialmøte til ære for Brasils president Luis Lula Da Silva. Han uttrykte at han støtter Israels rett til å eksistere og at han ønsker at de skal leve i harmoni med sine naboer. – Midtøsten har sett nok tiår med smertefulle konfrontasjoner, som har kostet tusenvis av liv. Vi må handle, men å bruke hodene våre er ikke nok. Vi må også bruke våre hjerter, sa han i sin tale i plenumsalen. – Brasil støtter Israels eksistens som en suveren stat. Vi kan ikke kaste bort mer tid når vi ser landets potensial. Vi ønsker at israelere skal leve i harmoni og avslutte lidelsen, sa Da Silva. Presidenten gikk også inn på Israels planer om å bygge 1.600 nye boliger i Øst-Jerusalem, skriver Yedioth Aharonoth. – Enhver israelsk regjering har bygget i Jerusalem. Å etablere disse jødiske nabolagene har aldri vært til skade for Øst-Jerusalem, hevdet han. – Vi ønsker å holde Jerusalem åpen for alle religioner, en by hvor jøder, kristne og muslimer kan leve sammen og nyte religionsfrihet og fri tilgang til sine helligsteder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart