Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kadima kan gå med i regjeringen

Sentrale medlemmer av det ledende opposisjonspartiet Kadima åpner for å bli en del av statsminister Benjamin Netanyahus regjering, skriver Yedioth Aharonoth søndag. – Dersom Netanyahu kaster ut en av sine partnere i koalisjonen, Shas eller Yisrael Beiteinu, har vi intet annet valg enn å delta, sa en kilde i partiet til avisen. Videre hevder kildene at Kadimas inntog i regjeringen har blitt tvingende nødvendig, i lys av det imageproblemet de mener Netanyahu har gitt Israel internasjonalt. Kilder nær partileder Tzipi Livni hinter også om at partiet kan komme til å gå med i regjeringen, men kun på visse premisser. – Nå er det klart at Netanyahu trenger Kadima. Kun Livnis deltakelse kan redde Israels status og fikse skaden som har rammet Israel det siste året, sier en av de anonyme kildene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart