Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

1,3 milliarder kroner til minoritetene

Onsdag gjorde departementet for minoritetssaker kjent at regjeringen planlegger å investere 1,3 milliarder kroner i Israels minoriteter. Investeringen inngår i regjeringens langtidsplaner for å forbedre levekårene for minoritetsgrupper i landet. Pengene vil bli investert i ti utvalgte byer de neste fem årene, opplyser Yedioth Aharonoth. Planen vil fokusere på flere ting, som å få flere ut i arbeidslivet, forbedre infrastruktur og transport med mer. Hovedmålene er å øke inntektene per innbygger, oppgradere den økonomiske infrastrukturen og skape gode forhold for økonomisk utvikling. Minoritetsminister Avishay Braverman mener investeringen viser at Israels regjering ser viktigheten av å gi like rettigheter til israelske arabere.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart