Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Biden lovet Israel sikkerhetsstøtte

USAs visepresident Joe Biden forsikret tirsdag Israels statsminister Benjamin Netanyahu at Washington ikke vil vike i sin støtte til Israels krav på sikkerhet. Han gjentok også amerikanernes ønske om å stanse det iranske atomprogrammet, skriver Yedioth Aharonoth. – Det er ingen forskjell på USA og Israel når det gjelder spørsmålet om Israels sikkerhet, sa Biden da de to holdt en felles pressekonferanse i Jerusalem. Netanyahu forklarte at Israels førsteprioritet er å sikre at Iran ikke bygger atomvåpen, samt å etablere fred med palestinerne og sine arabiske naboer. – Jeg setter voldsomt pris på innsatsen til president Barack Obama og den amerikanske regjeringen når det gjelder å få verdenssamfunnet til å legge tunge sanksjoner på Iran, sa han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart